WE STOPPEN!

 

Tijdens WE STOPPEN! gaan vijftig Nederlanders vijf dagen en vijf nachten lang, van 1 t/m 5 oktober, met elkaar een uniek sociaal experiment aan. Het doel? Afrekenen met hun hardnekkige verslaving: roken. Maar ook om via dagelijkse online updates en een livestream vanuit de STOP_-locatie -een oude kazerne- zoveel mogelijk volgers en kijkers te inspireren om thuis vooral mee te doen. In de kazerne zijn professionele stop-coaches aanwezig. De stoppers gaan sporten, er komen artiesten en motivatie-sessies van longartsen en andere deskundigen. Met WE STOPPEN! wil Stoptober, een initiatief waarin diverse gezondheidsbevorderende organisaties samenwerken, rokers laten ervaren dat samen stoppen heel positief en verbindend kan werken.

De rokers uit de kazerne zullen de kijker eenmaal thuis gedurende de hele maand oktober online van hun belevenissen op de hoogte houden. De meest opmerkelijke fragmenten en stoppers zullen op 29 oktober ook te zien zijn in de TV Show.

WE STOPPEN! volgen?
Dagelijks is in korte online afleveringen op zorg.nu en online kanalen van de NPO te zien hoe het gaat met de deelnemers. Lukt het de groep om van de sigaretten af te blijven? Met welke onthoudingsverschijnselen krijgen zij te maken? Hoe dealen ze daarmee? Ook kan je de hele dag via een livestream meekijken in het huis.

Over WE STOPPEN!
WE STOPPEN! is een multimediaal programma dat onderdeel uitmaakt van Stoptober en produceerd wordt door LND Media. Stoptober is een positieve stoppen-met-roken-campagne die rokers internationaal helpt 28 dagen niet te roken. Dankzij de positieve aanpak en het gezamenlijke karakter van de Stoptober-campagne zijn velen al definitief gestopt met roken. Stoptober is een initiatief van het Ministerie van VWS, Hartstichting, KWF, Longfonds en Alliantie Nederland Rookvrij.

In 't kort:
LND Media is een productiebedrijf dat haar klanten relevante video content levert en deze met social PR van high impact voorziet.
LND MEDIA
  • Hoge kwaliteit video content
  • Passend bij afzender, medium en scherm
  • Verhalen die je raken
  • Short en Long content
  • Projectmarketing
Contact

LND Media
Bij den Toren 1A,
1251 JV Laren
Tel: 085-9022441

info@lndmedia.nl