Selecteer een pagina

Micreos – Commercial

 

OPDRACHTGEVER:
Micreos

DOELSTELLING:
Commercial voor Amerikaanse markt en daarbuiten produceren waaruit de werking van in het laboratorium vervaardigde bio-bacteriën blijkt. Schadelijke bacteriën op bijvoorbeeld vlees, fruit, kaas en vis kunnen door deze zogenaamde bio-phages worden op geheel natuurlijke wijze onschadelijk worden gemaakt.

UITWERKING:
We kozen voor het draaien van een gezinssituatie waarin de avondmaaltijd werd gekookt en gegeten met o.a. acteur Bas Muijs. Op de televisie in de keuken verschenen berichten van supermarkten die voedsel moesten terugroepen in verband met salmonella- en listeria-besmettingen. Aansluitend hebben we via een vriendelijke animatie van het grafische bureau waarmee we als LND Media regelmatig samenwerken, helder en eenvoudig uitgelegd hoe deze biophages werken.

KIJKCIJFER/BEREIK:
De commercial wordt op dit moment online ingezet in de VS en diverse andere landen, ook draait hij op de homepage van PhageQuard, de merknaam van dit bio-organische product van Micreos: https://www.phageguard.com

QUOTE:
Dirk de Meester, director Business Development Micreos: “De presentatie van de commercial werd binnen ons bedrijf ontvangen met een staande ovatie. Erg boeiend om te zien wat er op de set allemaal bij komt kijken om een commercial als deze te produceren. We zijn ontzettend blij met het resultaat.”

In 't kort:
LND Media is een productiebedrijf dat haar klanten relevante video content levert en deze met social PR van high impact voorziet.
LND MEDIA
  • Hoge kwaliteit video content
  • Passend bij afzender, medium en scherm
  • Verhalen die je raken
  • Short en Long content
  • Projectmarketing
Contact

LND Media
Bij den Toren 1A,
1251 JV Laren

info@lndmedia.nl