Selecteer een pagina

LINDA.tv – Te vroeg geboren

 

LINDA.tv en LND Media lanceren nieuwe serie Te vroeg geboren
Piepkleine baby’s op de IC Neonatologie van het AMC

In Nederland wordt 1 op de 7 kinderen te vroeg geboren. In het Amsterdamse Emma Kinderziekenhuis (AMC) worden baby’s vanaf een zwangerschapsduur van 24 weken behandeld. Voor Te vroeg geboren volgde een team van producent LND Media gedurende een half jaar deze piepkleine baby’s tijdens hun vaak spannende strijd op leven en dood.

In de eerste aflevering wordt de kleine Jordan gevolgd. Nadat zijn ouders door complicaties bij eerdere zwangerschappen al twee zoontjes hebben verloren, dient de bevalling van Jordan zich óók twee maanden te vroeg aan. Jordan wordt geboren met een keizersnede en zijn moeder Fanny kan niet wachten tot ze hem op haar borst kan leggen. Maar: mag dat eigenlijk wel met zo’n piepkleine baby die aan allerlei draden in een couveuse ligt? Vader William vindt het maar niks, maar daar denken de neonatologen heel anders over: kangoeroeën zodrá het kan… om de band tussen ouders en kind ondanks de afstand met alle toeters en bellen zo sterk mogelijk te krijgen.

OPDRACHTGEVER:
LINDA.TV

DOELSTELLING:
6.000 kijkers per aflevering.

KIJKCIJFER/BEREIK:
Gemiddeld bereik 12.650 kijkers per aflevering. Gemiddeld aantal likes per aflevering: 271, totaal serie 1084. De serie is dit jaar in z’n geheel herhaald als special bij LINDA.magazine 151 Kinderloos

UITWERKING:
In Te vroeg geboren volgen we diverse babies en hun ouders op de afdeling Neonatologie van het Emma Kinderziekenhuis (AMC). Op deze afdeling komen babies terecht die veel te vroeg geboren zijn, soms al na 24 weken zwangerschap, en hierdoor regelmatig in levensgevaar verkeren.

In 't kort:
LND Media is een productiebedrijf dat haar klanten relevante video content levert en deze met social PR van high impact voorziet.
LND MEDIA
  • Hoge kwaliteit video content
  • Passend bij afzender, medium en scherm
  • Verhalen die je raken
  • Short en Long content
  • Projectmarketing
Contact

LND Media
Bij den Toren 1A,
1251 JV Laren

info@lndmedia.nl