OVER ONS

 

LND Media is een productiebedrijf nieuwe stijl, opgericht door managing director Ellen Danhof en mediaondernemer René Stokvis. Het productiebedrijf maakt bij de creatie van impactvolle long en short content gebruik van Ellen’s jarenlange ervaring aan zowel producenten- als zenderzijde en als schrijvend journalist voor o.a. Algemeen Dagblad, Vrij Nederland, Nieuwe Revu en diverse vrouwenbladen: “Na jarenlang te hebben geschreven, ben ik me door de samenwerking met René ook gaan focussen op televisie. Daar leerde ik bijzondere verhalen niet alleen in woorden, maar ook in beelden vertalen. Van series als Ik Vertrek en Jojanneke in de prostitutie, tot live shows en programma’s voor jongeren.”

De tv- en content markt is op dit moment enorm in beweging. Er wordt anders en via meerdere kanalen gekeken en bedrijven lanceren ook vaker zélf hun boodschap in beeld. Partijen zoeken daarbij naar partnerships waarbij hun verhaal door de juiste storytelling optimaal onder de aandacht van het grote publiek kan worden gebracht. LND Media wil voor deze partijen graag een waardevolle mediapartner zijn. Samen komen we immers tot de meest impactvolle programma’s, online initiatieven en spraakmakende campagnes.

Elsbeth Mommaal is binnen LND Media manager branded content. Als senior accountmanager branded partnerships bij SBS en RTL bouwde zij jarenlange ervaring op in dit vak. Programma’s als Masterchef, Topchef, Gooische Vrouwen, de film, Campinglife en Next Boy Girl Band maakte zij tot commerciële successen: “Nu het publiek op diversere platformen te vinden is en minder lineair kijkt, liggen er enorme kansen voor bedrijven om met productiebedrijven als LND Media te komen tot onderscheidende content op al die verschillende platformen, met een eenduidige boodschap. Publieke omroepen en commerciële zenders hebben qua kijkers nog steeds een fors bereik, maar zien dit wel teruglopen. Nu ook budgetten onder druk staan, is het belangrijker dan ooit om met de juiste partners samen te werken aan relevante (branded) content. Ook publiek.”

Visie

WIJ ZIJN LND MEDIA
Wij zijn storytellers. Iedereen heeft een verhaal te vertellen. Soms groot, soms klein. Samen met de omroep, zender of klant vinden wij dat verhaal en vertalen dit naar een concept dat nauw aansluit bij de markt en haar behoeftes.

In 't kort:
LND Media is een productiebedrijf dat haar klanten relevante video content levert en deze met social PR van high impact voorziet.
LND MEDIA
  • Hoge kwaliteit video content
  • Passend bij afzender, medium en scherm
  • Verhalen die je raken
  • Short en Long content
  • Projectmarketing
Contact

LND Media
Bij den Toren 1A,
1251 JV Laren
Tel: 085-9022441

info@lndmedia.nl