Selecteer een pagina

OVER ONS

 

LND Media is een productiebedrijf nieuwe stijl, opgericht door managing director Ellen Danhof en mediaondernemer René Stokvis. Het productiebedrijf maakt bij de creatie van impactvolle long en short content gebruik van jarenlange ervaring aan zowel producenten- als zenderzijde.

De tv- en content markt is op dit moment enorm in beweging. Er wordt anders en via meerdere kanalen gekeken en bedrijven lanceren ook vaker zélf hun boodschap in beeld. Partijen zoeken daarbij naar partnerships waarbij hun verhaal door de juiste storytelling optimaal onder de aandacht van het grote publiek kan worden gebracht. LND Media wil voor deze partijen graag een waardevolle mediapartner zijn. Samen komen we immers tot de meest impactvolle programma’s, online initiatieven en spraakmakende campagnes.

Visie

WIJ ZIJN LND MEDIA
Wij zijn storytellers. Iedereen heeft een verhaal te vertellen. Soms groot, soms klein. Samen met de omroep, zender of klant vinden wij dat verhaal en vertalen dit naar een concept dat nauw aansluit bij de markt en haar behoeftes.

In 't kort:
LND Media is een productiebedrijf dat haar klanten relevante video content levert en deze met social PR van high impact voorziet.
LND MEDIA
  • Hoge kwaliteit video content
  • Passend bij afzender, medium en scherm
  • Verhalen die je raken
  • Short en Long content
  • Projectmarketing
Contact

LND Media
Bij den Toren 1A,
1251 JV Laren

info@lndmedia.nl