Selecteer een pagina

Voor het bio-technologische bedrijf Micreos produceerde LND Media een commercial voor de Amerikaanse en internationale markt. Het bedrijf produceert organic Phages, natuurlijke doders van schadelijke bacteriën als salmonella en listeria die voedselvergiftigingen kunnen veroorzaken. Elke 48 uur wordt 50% van de hele bacterie-populatie op onze planeet door deze natuurlijke opruimers gedood. Ze zijn zo geprogrammeerd dat ze alleen gevaarlijke bacteriën aanvallen en alle andere bacteriën die hard nodig zijn voor een gezond lichaam, in tact laten.

LND Media stelde samen met de klant het script, oftewel de over te brengen boodschap van deze commercial samen, caste figuranten, acteurs, locatie, componist, internationale voice over en werkte samen met grafische studio Holland Centraal aan deze commercial waarin het technische aspect aan de hand van getekende animaties eenvoudig aan een breed en internationaal publiek wordt uitgelegd. En: waarin een vrolijke familie met ‘vader’ Bas Muijs doet wat elke familie na een lange werkdag graag doet: samen koken, eten en vooral: gezellig bijpraten en bonden.

 

Heeft u ook een product, of een dienst die u graag op begrijpelijke wijze en visueel pakkend gepresenteerd ziet aan een groot publiek? Een boodschap voor  interne communicatiemiddelen binnen uw bedrijf, of juist gericht op een groter publiek via online kanalen of televisie? Neem dan voor een geheel vrijblijvend en oriënterend gesprek contact met ons op zodat we samen kunnen bekijken wat de verschillende mogelijkheden voor u en uw bedrijf zijn: info@lndmedia.nl