Selecteer een pagina

Wij brengen relevante verhalen tot leven

Van strategie tot concept

LND Media brengt klant en markt bij elkaar. Wij weten waar we op het juiste moment op in kunnen spelen om urgent te zijn. Samen creëren we eigentijdse, impactvolle beeldverhalen.

Format ontwikkeling

Met een team van ervaren en enthousiaste creatives ontwikkelt LND MEDIA formats en content, passend bij klant, medium en doelgroep.

CREATIE & PRODUCTIE

Naast eigen producties, produceert LND Media ook voor diverse opdrachtgevers zoals televisiezenders, bureaus en directe adverteerders.

Distributie

Content is om te delen. LND Media adviseert graag hoe deze het effectiefst én met de nodige impact haar doelgroep bereikt.

DIENSTEN VAN LND MEDIA

LND Media voorziet in de vraag naar long en short-content van hoge kwaliteit en naar content die breder inzetbaar is dan alleen op televisie. Dit betekent dat wij altijd vanuit een totaalconcept werken waarbij we vanaf de start al verder kijken dan het programma of product alleen. Dit doen wij met activiteiten die optimaal aansluiten bij doelgroep en actualiteit. Hoe kunnen we een tv-serie of reclamecampagne optimaal lanceren via social media? Hoe zorgen wij dat we met een programma, serie of documentaire al vroeg talk of the town worden? Hoe zorgen we voor een bevlogen club ‘ambassadeurs’ die onze boodschappen social helpen verspreiden? Kortom: hoe zorgen we voor goede kijkcijfers, optimale klantenbinding en blijvend impact? Hoe schrijf je een mediaplan waarmee je zorgt dat iedereen qua impact productie weet wanneer hij of zij wat moet doen? Dat leren we ook enthousiaste makers, beleidsmedewerkers en zender-verantwoordelijken die uit hun documentaire of programma het beste willen halen.

TRAINING IMPACT PRODUCTIE

Omroepen, zenders en bedrijven bieden wij naast producties ook Impact Productie Trainingen aan. In deze training leren programmamakers en zender-verantwoordelijken hoe zij hun programma’s, series of producten effectief binnen de media kunnen lanceren en daarmee optimaal onder hun potentiële kijkers kunnen verspreiden.

DOCUMENTAIRES

De Schaduw van de Ramp: 15 jaar na 9/11 volgt vijf Nederlandse New Yorkers tijdens de route die zij ook 11 september 2001 aflegden. De mozaïekfilm schetst hun reflecties op de aanslagen en de uiteindelijke gevolgen, in een aangrijpende mix tussen heden en verleden. De documentairefilm toont ook de fundamentele veranderingen in de Amerikaanse samenleving, in gang gezet door de aanslagen van 9/11. Deze documentaire werd eveneens uitgezonden door de VRT.

 

TELEVISIEPROGRAMMA’S

Voor omroepen en commerciële zenders ontwikkelen en produceren wij programma’s en series. Met en zonder participerende partijen. Ook hier leveren wij per productie een compleet plan van lineaire tv-afleveringen inclusief online rumour en extended videos gedurende de uitzendweken.

 

ONLINE SERIES

Aangezien het medialandschap in hoog tempo verandert: lineair kijken neemt af, online views nemen toe, houden wij ons ook bezig met de productie voor online kanalen als bijvoorbeeld LINDA.tv. Afleveringen of webisodes van 4, maar ook van 8 minuten behoren tot de mogelijkheden, net als series van 4, maar ook van 12 afleveringen over een bepaald onderwerp.

 

BRANDED CONTENT

Of het nou om stoppen met roken gaat, promotie van een bijzonder product, de hulp aan moeders en kinderen in ontwikkelingslanden of om het uit het isolement halen van eenzame ouderen: wij helpen bedrijven, non-profitinstellingen en ngo’s graag aan relevante content en formats die hun doelstelling helpen vertalen naar een breed publiek. Dat kan via een ludieke, mediagenieke campagne, maar ook via een webserie of via een event-programma op televisie. Alles is mogelijk en begint met een oriënterend gesprek over doelstellingen waarvoor we u graag uitnodigen (doorlinken naar contactformulier)

 

CORPORATE CONTENT

Content is leading en steeds meer bedrijven kiezen ervoor om ook zelf content te (laten) creëren en vervolgens vanaf eigen kanalen te zenden. LND Media adviseert hierin graag van start tot eindproduct en helpt graag bedrijfsdoelstellingen te vertalen in eigentijdse video-content en de meest passende distributievormen daarbij.

In 't kort:
LND Media is een productiebedrijf dat haar klanten relevante video content levert en deze met social PR van high impact voorziet.
LND MEDIA
  • Hoge kwaliteit video content
  • Passend bij afzender, medium en scherm
  • Verhalen die je raken
  • Short en Long content
  • Projectmarketing
Contact

LND Media
Bij den Toren 1A,
1251 JV Laren

info@lndmedia.nl